DESPRE NOI

Elegance Brodery
despre-broderii-3

Principiul nostru de lucru in relatiile cu clientii si cu partenerii nostri si ceea ce conteaza pentru noi este multumirea ta.

Produsul brodat are puterea de a pune in valoare imaginea dumneavoastra sau a firmei, a institutiei sau organizatiei din care faceti parte, prestanta articolului brodat putand atinge cote inalte datorita calitatii si a impactul vizual puternic si deosebit.

Atuurile noastre
Profesionalism si inovatie.
Adaptabilitate la nevoile clientilor in functie de specificul activitatii.

Viziunea companiei
Suntem alaturi de clientii nostri inca din faza de concept, identificand impreuna cele mai potrivite solutii de design.

Calitate 100%
Realizam broderie cu diferite tipuri de cusaturi , broderie in relief cu efect 3D, broderie aplicata si broderie cu diverse tipuri de ata (metalizata, mata, supertwisted).

Realizam broderii pe diferite tipuri de material, cu modele simple pana la complexe. Tehnologia noastra de brodare cuprinde tipuri diverse de cusaturi pe care le putem executa si enumeram: broderie cu cusatura running, satin, chain sau special.

Colaboram cu cei mai buni furnizori iar catalogul nostru de ata contine peste 400 culori, si de diferite tipuri- normala, polyester, polyester mata, bumbac, metalica, polyneon, polyneon FR, classic, super-twist. In acelasi model putem lucra cu 6 culori de ata.

Brodam pe diverse articole (ale clientului sau ale noastre), cat si pe materiale croite, iar dimensiunea maxima de brodare este de 200x300mm.

Broderia realizata de noi are o rezistenta sporita in fata spalarilor sau factorilor care afecteaza de regula alte tipuri de decoratiuni textile,fapt datorat unui nivel inalt de calitate al acestui procedeu de personalizare a confectiilor textile si nunumai.

CALITATE GARANTATA

Cu o echipa motivata, prin tehnologia de care dispunem si folosind accesorii de ultima generatie, realizam personalizarea articolelor preferate, la cele mai inalte standarde de calitate. Echipa noastra pune accent pe calitate si fiecare produs realizat este controlat individual dupa ce este scos din masina, innaite de a pleca la client. Noi suntem constienti ca un produs final are o calitate superioara, numai atunci cand toate componentele procesului au un standard inalt de calitate.