Casa&Familie

Animale de companie

Pentru animalele noastre de companie, ralizam hainute, cosulete, presuri din materiale naturale, usor de intretinut si purtat iar prin broderie computerizata oferim un o valoare emotionala produsului final.

Broderia este aplicata direct pe materialul textil ales de client (hainute, prosoape, cosulete, presuri), avand posibilitatea de a pozitiona elementul dorit intr-un loc avantajos, pentru o vizibilitate crescuta a inscriptiei brodate.

Pretul unei broderii este calculat in functie de numarul de impunsaturi rezultat din prelucarea formatului imaginii, dimensiunea semnului grafic ce se doreste a fi brodat, de numarul de culori continut de acesta si de numarul de bucati ce urmeaza a fi brodate.

Avantajele broderiei:

  • Rezistenta nelimitata in timp
  • Raport excelent calitate – pret
  • Foarte buna calitate a produsului finit
  • Impact vizual deosebit

Prin personalizarea articolelor pentru animalele noastre de companie, putem sa ne exprimam sentimentele noastre pentru dragostea si devotamentul lor.

Confectionam diverse articole pentru animalele noastre de companie si utilizam materiale de calitate, care se curata si spala cu usurinta.

Puteti alege sa personalizati si prin imprimare, iar in functie de cantitate, culori si modele va oferim cele mai avantajoase preturi pentru textile personalizate!