Casa&Familie

Articole de casa

Realizam broderie computerizata pe orice tip de material textil, piele, inlocuitori din piele si avem grija sa asiguram calitatea, durata si estetica acesteia.

Broderia este aplicata direct pe materialul textil ales de client (prosoape, halate de baie, lenjerii, fete de masa, servete, naproane, fete de scaune, sorturi de bucatarie, bonete, manusi bucatarie, perdele, draperii), avand posibilitatea de a pozitiona elementul dorit intr-un loc avantajos, pentru o vizibilitate crescuta a inscriptiei brodate.

Pretul unei broderii este calculat in functie de numarul de impunsaturi rezultat din prelucarea formatului imaginii, dimensiunea semnului grafic ce se doreste a fi brodat, de numarul de culori continut de acesta si de numarul de bucati ce urmeaza a fi brodate.

Avantajele broderiei:

  • Rezistenta nelimitata in timp
  • Raport excelent calitate – pret
  • Foarte buna calitate a produsului finit
  • Impact vizual deosebit

Casa noastra poate sa aiba personalitatea noastra. Ce este mai frumos ca mesele de sarbatori/onomastice sa exprime unicitate si rafinament realizat prin personalizarea articolelor textile?

Puteti alege sa personalizati si prin imprimare, iar in functie de cantitate, culori si modele va oferim cele mai avantajoase preturi pentru textile personalizate!