Casa&Familie

Pentru Copii

Realizam broderie computerizata pe orice tip de material textil, piele, inlocuitori din piele si avem grija sa asiguram calitatea, durata si estetica acesteia.

Broderia este aplicata direct pe materialul textil ales de client (pantaloni, hanorace, camasi, tricouri, veste, fleece, treninguri , babetele, body-uri, paturi, sepci, bandane, fesuri, tenesi, gentute, prosoape, halate de baie, sorturi, uniforma, trusouri botez, etichete pentru hainute), avand posibilitatea de a pozitiona elementul dorit intr-un loc avantajos, pentru o vizibilitate crescuta a inscriptiei brodate.

Pretul unei broderii este calculat in functie de numarul de impunsaturi rezultat din prelucarea formatului imaginii, dimensiunea semnului grafic ce se doreste a fi brodat, de numarul de culori continut de acesta si de numarul de bucati ce urmeaza a fi brodate.

Avantajele broderiei:

  • Rezistenta nelimitata in timp
  • Raport excelent calitate – pret
  • Foarte buna calitate a produsului finit
  • Impact vizual deosebit

Prin broderie si personalizarea articolelor pentru copii / adolescenti, putem sa aducem zambete si bucurie pe chipurile lor, putem sa le exprimam personalitatea, creativitatea sau imaginatia.

Suntem receptivi la cerintele clientilor si ne-am straduit ca in fiecare comanda sa aducem incantare, armonie si uimire clientilor care ne-au solicitat serviciile.

Puteti alege sa personalizati si prin imprimare, iar in functie de cantitate, culori si modele va oferim cele mai avantajoase preturi pentru textile personalizate!