Casa&Familie

Pentru doamne

Realizam broderie computerizata pe orice tip de material textil, piele, inlocuitori din piele si avem grija sa asiguram calitatea, durata si estetica acesteia.

Broderia este aplicata direct pe materialul textil ales de client (camasi, tricouri, pantaloni, veste, hanorace, fleece, treninguri, sepci, bandane, fulere, rochii, esarfe, tenesi, genti, prosoape, halate de baie, sorturi, uniforma, echipament lucru, tinuta office), avand posibilitatea de a pozitiona elementul dorit intr-un loc avantajos, pentru o vizibilitate crescuta a inscriptiei brodate.

Pretul unei broderii este calculat in functie de numarul de impunsaturi rezultat din prelucarea formatului imaginii, dimensiunea semnului grafic ce se doreste a fi brodat, de numarul de culori continut de acesta si de numarul de bucati ce urmeaza a fi brodate.

Avantajele broderiei:

  • Rezistenta nelimitata in timp
  • Raport excelent calitate – pret
  • Foarte buna calitate a produsului finit
  • Impact vizual deosebit

Imaginatia dumneavoastra este o provocare pentru noi si putem sa atingem standardele calitative cerute de client.

Poti iesi din tipar alegand pozitionarea siglei sau a mesajului brodat pe diferite suprafete ale confectiei respective, precum: pe piept, pe guler, pe maneca, pe spate sau orice alt loc avantajos pentru o vizibilitate crescuta a inscriptiei brodate.

ATA CLASSIC

Este creata din materie prima de cea mai buna calitate (fibre de celuloza regenerata), oferindu-i produsului finit o stralucire naturala veritabila, care completeaza perfect broderia.

ATA POLYNEON FR

Este o ata ignifuga inovatoare pentru brodarea de logo-uri si inscriptii pe materiale ignifuge, cum ar fi scaune auto, imbracaminte de lucru, etc. MADEIRA FIRE FIGHTER, creata din Aramid 100%, satisface standardele de siguranta.

Puteti alege sa personalizati si prin imprimare, iar in functie de cantitate, culori si modele va oferim cele mai avantajoase preturi pentru textile personalizate!