Casa&Familie

Pentru domni

Realizam broderie computerizata pe orice tip de material textil, piele, inlocuitori din piele si avem grija sa asiguram calitatea, durata si estetica acesteia.

Broderia este aplicata direct pe materialul textil ales de client (camasi, tricouri, pantaloni, veste, hanorace, fleece, treninguri, sepci, bandane, fulere, esarfe, tenesi, genti, prosoape, halate de baie, sorturi, uniforma, echipament lucru, tinuta office) avand posibilitatea de a pozitiona elementul dorit intr-un loc avantajos, pentru o vizibilitate crescuta a inscriptiei brodate.

Pretul unei broderii este calculat in functie de numarul de impunsaturi rezultat din prelucarea formatului imaginii, dimensiunea semnului grafic ce se doreste a fi brodat, de numarul de culori continut de acesta si de numarul de bucati ce urmeaza a fi brodate.

Avantajele broderiei:

  • Rezistenta nelimitata in timp
  • Raport excelent calitate – pret
  • Foarte buna calitate a produsului finit
  • Impact vizual deosebit

Realizam broderii de inalta fidelitate, calitate in executie, cusaturi perfecte, imbinari de culori dificil de executat manual, la o viteza ce confera productivitate, eficienta si costuri optime pentru clientii nostrii.

MADEIRA ofera o gama variata de ate, culori, cu efecte deosebite, rafinate si stralucitoare, cat si tipuri de texturi care vin in intampinarea tuturor tendintelor modei.

ATA POLYNEON Este rezistententa la decoloranti (clor, alte solutii de scos pete) si la inalbitori, prin urmare, este perfecta pentru articolele spalate frecvent sau intens sau spalate cu pietre (stone wash) – ca de exemplu: blugi, articole sportive, articole copii, imbracaminte de lucru, articole folosite in industria hoteliera.

Puteti alege sa personalizati si prin imprimare, iar in functie de cantitate, culori si modele iti oferim cele mai mici preturi pentru textile personalizate!