Afaceri

Pentru firme

Construim si mentinem identitatea vizuala a afacerii dumneavoastra.

Produsul brodat are puterea de a pune in valoare imaginea dumneavoastra sau a firmei, a institutiei sau organizatiei din care faceti parte, prestanta articolului brodat putand atinge cote inalte datorita calitatii si a impactul vizual puternic si deosebit.

Broderia este aplicata direct pe produsul ales de client (salopete, tricouri, fleece-uri, hanorace, geci, veste, halate, sepci, camasi ofiice, masti), avand posibilitatea de a pozitiona elementul dorit intr-un loc avantajos, pentru o vizibilitate crescuta a inscriptiei brodate.

Avantajele broderiei:

  • Rezistenta nelimitata in timp
  • Raport excelent calitate – pret
  • Foarte buna calitate a produsului finit

Realizam broderie computerizata pe orice tip de material textil, piele, inlocuitori din piele si avem grija sa asiguram calitatea, durata si estetica acesteia.

Pretul unei broderii este calculat in functie de numarul de impunsaturi rezultat din prelucarea formatului imaginii, dimensiunea semnului grafic ce se doreste a fi brodat, de numarul de culori continut de acesta si de numarul de bucati ce urmeaza a fi brodate.

ELEGANCE BRODERY VA ACORDA SUPORT IN CREAREA UNEI IMAGINI EXCLUSIVISTE, PRIN BRODERIE COMPUTERIZATA.

Puteti alege sa personalizati si prin imprimare, iar in functie de cantitate, culori si modele va oferim cele mai avantajoase preturi pentru textile personalizate!