DESPRE NOI

Elegance Brodery
despre-noi-elegance-brodery
Elegance Brodery – este o firma specializata in broderie fina computerizata.
Infiintata in anul 2019, firma promoveaza broderia ca fiind cel mai elegant si durabil mod de personalizare al produselor textile. Modul in care o broderie este digitizata si executata, ofera clientului posibilitatea de a se promova prin imagine, adaugand totodata o nota de rafinament produsului final.

Experienta de peste 10 ani in productia de tesaturi fine.
Experienta de peste 12 ani in industria automotive.
Experienta de peste 15 ani in servicii IT.

Avem convingerea ca experienta, tehnologia avansata, creativitatea si inovatia transforma imaginea dorita de client intr-un produs unic.

Combinatia de materiale, ate si culori folosita de noi, innobileaza produsul final si ii da o nota personala si autentica .

EXPRIMAM STILUL UNIC AL FIECARUIA DINTRE DUMNEAVOASTRA, AL FIECAREI SOCIETATI, SI RASPANDIM BUCURIE SI UNICITATE PRIN ARTICOLELE REALIZATE IMPREUNA.

SERVICII

Elegance Brodery
broderie computerizata

Broderie Computerizata

Executam servicii de broderie computerizata pe materiale textile, inclusiv digitizare. Realizam broderie cu diferite tipuri de cusaturi , broderie in relief cu efect 3D, broderie aplicata, inclusiv pe piele sau inlocuitor din piele, ecusoane.
scan cut

Taiere / Decupare ScunnCut

Dezvoltata cu o tehnologie avansata, de ultima ora, ScannCut este cu adevarat o inovatie incredibila in domeniul masinilor de taiat electronice – oferind artistilor libertatea de a face ceva cu adevarat unic, special, cu o simpla apasare de buton
termotransfer

Imprimare prin Termotransfer

Presa multifunctionala pentru personalizarea: tricourilor, camasilor, blugilor, sepcilor , palariilor, farfuriilor, placilor ceramice, vaselor, suporturilor pentru cani, suporturilor pentru mouse, puzzle-uri, si multe alte materiale.
produse proprii

Produse Proprii

Am conceput si realizat pentru dumneavoastra, o gama variata de:

  • Rucsace si genti pentru adulti si copii, din material textil si inlocuitor piele, personalizate prin broderie in functie de designul dorit de client.
  • Naproane  personalizate utilizate pentru inobilarea  meselor de sarbatori si a diverselor evenimente aniversare, atat pentru societati cat si pentru persoane fizice
  • Esarfe personalizate  utilizate pentru crerea unor cadouri unice
  • Ecusoane

broderie computerizata

Vanzare produse

scan cut

Retusare / Reconditionare produse

CONSTRUIM SI MENTINEM IDENTITATEA VIZUALA A AFACERII DUMNEAVOASTRA.

CLIENTI

Construim relatii

Elegange Brodery

CALITATE 100%
Suntem alaturi de clientii nostri inca din faza de concept, identificand impreuna cele mai potrivite solutii de design
VA ACORDAM SUPORT IN CREAREA UNEI IMAGINI EXCLUSIVISTE, PRIN BRODERIE COMPUTERIZATA SI PRIN TERMOTRANSFER

TESTIMONIALE

Ce spun clientii nostri